Outdoor Escape XL

Samenvatting

Outdoor Escape XL

Deze Outdoor Escape is voor grote groepen vanaf 10 personen!

Ben je met een kleinere club? Kies dan voor een van deze Outdoor Escapes: Legenda Basilicae, De Turfstekers of BioTech Industry.

Inclusief hapje en drankje tijdens het spel, bubbels voor iedereen na afloop. (Ook wanneer je niet bent ontsnapt!)

We hebben speciaal voor grote groepen een Outdoor Escape XL gemaakt. Het spel is dusdanig opgezet dat iedereen iets te doen heeft. Ideaal voor bedrijven, grote families en vrijgezellenfeesten.


In 1595 wordt de Pagnevaart al vermeld onder de naam Paedsievaart, Paesievaart en Pagievaert. Allemaal verbasteringen van Spagnevaart omdat er gedacht werd dat hier resten van een oud Spaans oorlogsschip in de bodem zouden zitten. Een paar honderd jaar later werd er een serieuze poging ondernomen om die resten te vinden en om tevens turf te winnen. De arbeiders die dit klusje mochten klaren noemden ze de Turfstekers…

Schatten en rijkdommen

Een van hen was Willem Hendriks, een arbeider op leeftijd die onder zeer slechte omstandigheden in de Pagnevaart aan het werk was. Hem werd door de ploegbaas verteld dat het allemaal om de goede kwaliteit turf ging maar Willem wist wel beter… Het ging maar om één ding. Zoeken naar waardevolle schatten en rijkdommen afkomstig van het oude Spaanse oorlogsschip!

Eén ding was zeker, mocht hij waardevolle dingen vinden dan zou hij er alles aan doen om het niet in handen te laten vallen van die slavendrijvers!

Voor altijd verborgen

Er zijn een paar weken geleden spullen gevonden afkomstig van Willem Hendriks. Zijn oude voorraadkoffer en een rugzak met wat persoonlijke spullen. In die rugzak zat ook een brief waarin hij vertelt over de slechte omstandigheden waarin de Turfstekers moesten werken. Maar misschien nog wel belangrijker: in die brief staat ook het volgende:

U moet weten dat ik destijds wel degelijk rijkdommen gevonden heb! Meerdere schatten welke absoluut niet in handen mochten vallen van mijn verschrikkelijke ploegbaas. Ere wie ere toekomt toch? Ik heb alles terug verborgen om het later op te halen… Helaas is dat er niet meer van gekomen. Het zware werk heeft zijn tol geëist voor mijn oude lichaam.

Betekent dit dat er waardevolle spullen verborgen zijn in de Pagnevaart? Zou hij express zijn persoonlijke spullen hebben achtergelaten zodat iemand zijn verborgen rijkdommen nog kan vinden?

Ga de uitdaging aan! Neem contact met ons op!


Outdoor Escape Hoeven scoort 5/5 sterren bij Google Reviews

Outdoor Escape Hoeven scoort 5/5 sterren bij Tripadvisor

Prijs per persoon €21,95

Minimaal 10-12 personen. Deze Outdoor Escape is alleen telefonisch te reserveren en per mail. Neem vrijblijvend contact op voor een passende offerte.

Moeilijkheid

Lastig

Tijdsduur

60 Minuten

Aantal personen

Vanaf 10-12 spelers

Ontsnappingspercentage

40%

Beste tijd

-