Outdoor Escape XL

Samenvatting

Outdoor Escape XL

Deze Outdoor Escape is voor grote groepen vanaf 10 personen! Het ideale uitje met je collega’s, als vrijgezellenfeest of voor de familiedag.

Ben je met een kleinere club? Kies dan voor een van deze Outdoor Escapes: Legenda Basilicae, De Turfstekers of BioTech Industry.

Tijdens een Outdoor Escape XL ga je samen met je collega’s, vrienden of familie de strijd aan tegen de klok. Maar ook tegen elkaar, want iedereen wil natuurlijk binnen de tijd alle mysteries oplossen.

Voor iedere groepsgrootte

Wij passen iedere Outdoor Escape XL aan op jouw groepsgrootte. Zo heeft iedereen een even grote uitdaging. Dus of je nu met 10 of 100 personen komt, wij zorgen voor voldoende uitdaging.

Borrelen en vergaderen

Geniet van een lekker bakje koffie/thee en een lekkere koek, voor of na de Outdoor Escape XL. Tevens zijn er op loopafstand meerdere horecagelegenheden te vinden. Het is dus mogelijk om vooraf of achteraf te borrelen en/of vergaderen.

Neem contact met ons op!

Ga de uitdaging aan! Neem contact met ons op!


Outdoor Escape Hoeven scoort 5/5 sterren bij Google Reviews

Outdoor Escape Hoeven scoort 5/5 sterren bij Tripadvisor

Prijs per persoon €21,95

Koffie/thee en een koek per persoon €1,95

Minimaal 10-12 personen. Deze Outdoor Escape is alleen telefonisch te reserveren en per mail. Neem vrijblijvend contact op voor een passende offerte.

Moeilijkheid

Lastig

Tijdsduur

60 Minuten

Aantal personen

Vanaf 10-12 spelers

Ontsnappingspercentage

40%

Beste tijd

-